• Eigen bezorgservice
  • Uitsluitend de beste merken
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen in onze winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Makkelijk je hond wassen en drogen in onze Dogwash

Met de Dogwash in onze winkel heb je in een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer.

Makkelijk en snel

Of je nu een chihuahua hebt of een Deense Dog, in onze Dogwash was je jouw hond makkelijk en snel. Met een paar simpele handelingen stel je zelf het ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. Je kunt de dogwash ook gemakkelijk pauzeren, zodat je je hond rustig kunt inzepen of wassen.

Ideaal is dat de Dogwash op hoogte is, zodat je niet met gebogen rug hoeft te staan tijdens het wassen van de hond. Heb je een grote, zware hond? Ook geen probleem. De handige loopplank zorgt ervoor dat jouw hond zelf de Dogwash kan betreden. Tillen is dus ook niet nodig.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 5 krijg je 12 minuten wastijd. Dankzij de pauzefunctie biedt dit ruim voldoende tijd om je hond goed in te zepen, af te spoelen, een anti-vlo behandeling te geven en tot slot te föhnen! zodat je zelf geen ongemakkelijke houdingen hoeft aan te nemen om jouw hond te wassen.

Je hoeft alleen een handdoek mee te nemen

Je hoeft niets mee te nemen behalve een handdoek. De Dogwash beschikt over een föhn, maar voor de kop en poten is een handdoek aan te raden. De Dogwash is een uitkomst voor hondenbezitters die in een handomdraai een schone, droge hond willen, zonder vieze badkamer!