• Eigen bezorgservice
  • Uitsluitend de beste merken
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen in onze winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Wij zijn momenteel gesloten
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Premium Care

   
 

Actie in de maand juni: Gratis slingerkoord bij alle Premium Care 12 kg!

Laat je hond zich deze zomer volledig uitleven! Een goed slingerkoord is perfect voor trek- en speelsessies, zodat jouw hond actief blijft en veel plezier beleeft. Daarom ontvang je deze maand een gratis slingerkoord bij alle 12 kg verpakkingen van Premium Care. Zo combineer je de hoogwaardige voeding van Premium Care met lekker veel spelen en beweging voor je hond.

 
   


Premium Care Original is een complete, glutenvrije voeding voor honden van alle leeftijden en rassen. Door het hoge gehalte aan vlees en vis, in combinatie met onder andere rijst en groente, heeft de voeding een hoge verteerbaarheid. De voeding bevat geen tarwe en mais en is hierdoor ook uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor gluten. Bovendien is Premium Care zeer smakelijk en daardoor geliefd bij honden van alle leeftijden, rassen en niet-rassen.

Rijk aan kip
Met rijst en groente
Glutenvrij
Geen mais en tarwe

Afgestemd op leeftijd en rasgrootte

Premium Care is geschikt voor honden van alle leeftijden, rassen en natuurlijk ook niet-rassen. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een geschikte voeding voor jouw pup, volwassen hond of senior. Op basis van gezond gewicht bepaal je eenvoudig tot welke rasgrootte jouw hond behoort. Met de combinatie van levensfase en rasgrootte vind je snel en gemakkelijk de geschikte Premium Care voeding voor jouw hond.

De kracht van smaak

Premium Care smakelijk? Nou en of! Premium Care bevat namelijk overheerlijke kip waar jouw hond zeker van zal smullen. Dat smaak de voeding niet alleen extra lekker maakt, bewijzen onze varianten voor honden met een gevoelige huid of spijsvertering. De smaken Lamb & Rice en Salmon & Rice dragen namelijk bij aan een goede spijsvertering en een gezonde huid en vacht. Lekker én nuttig dus!