• Eigen bezorgservice
  • Uitsluitend de beste merken
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen in onze winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Wij zijn momenteel gesloten

Alles voor paard & ruiter bij AVO Dier & Ruiter

Naast alles voor je (huis)dier hebben wij ook een complete, grootschalige ruitersportzaak! Op 1000 m2 presenteren we kleding, accessoires, caps, hoofdstellen, dekens, supplementen, veel merken paardenvoeding, stalstrooisels, voer- en drinkbakken, weide-afrastering en nog veel meer.

Ons zeer uitgebreide ruitersportassortiment is opgedeeld in drie segmenten: een basisassortiment met artikelen van prima basiskwaliteit voor scherpe prijzen, een middensegment voor betere kwaliteit en een hoog segment voor de topruiter die alleen het allerbeste wil.

Alles voor de ruiter

Alles voor de ruiter

In de kledingrekken vind je kleding van toonaangevende merken als Rebel, Mrs Ros, Ariat, Bieman, Montar, Horka, Lemieux, Pikeur, Samshield, PK, QHP, KEP Italia, Harry's Horse, Equitheme, Deniro, Petrie, Tucci, Roeckl en Uvex. In dames-, heren- en kindermaten, maar ook voor grotere en kleinere maten kun je bij ons terecht. En we hebben niet alleen kleding, maar ook airjackets, bodyprotectors etc.
Voor het paard

Voor het paard

Gezondheid komt van binnenuit. Met een uitgebreid assortiment aan paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten haal je het beste in je paard naar boven. Daarnaast hebben we ook veel keuze in hoofdstellen, dekens, zadeldekjes, beenbeschermers en meer. Je vindt bij ons de volgende merken: Sectolin,Naf, Rapide,Cowboy Magic, Rapide ,Excellent, Pavo, Cavalor, HB, Sprenger, Passier, Eskadron, Lemieux, Dobert, Horseware, Bucas, Veredus, Bach, Puur, Hofman, Leovet, Paardenpraat en Vitalbix.
Voedingsdeskundige / voeradvies

Voedingsdeskundige / voeradvies

Binnen ons bedrijf is een voedingsdeskundige aanwezig die je kan adviseren bij het samenstellen van het rantsoen of bij het oplossen van diverse problemen. Zeer veel aandoeningen kunnen door goede voeding en de juiste voedingsmethodiek sterk verbeterd worden. Vraag ook naar de uitgebreide lijn aan supplementen voor herstel en topprestaties.

Voeding voor je paard

Voeding voor je paard

Wij verkopen voeders van de merken Action Quality, Avo, Cavalor, Pavo, Havens, EquiFirst, Vitalbix, Metazao, Fibra, Agrobs, Dodson & Horrell, St. Hippolyt, VITALstyle, Subli, Hippalgo, Hartog en Arie Blok.

Stal en weide

Stal en weide

Afrastering, bezems, liksteenhouders, slowfeeders, kunstmest en speciaal graszaad voor de paardenweide, drink- en voerbakken: je kunt het allemaal vinden bij ons. Heb je een bodem- of ruwvoeranalyse laten maken bij het BLGG? Wij helpen je graag om een juist bemestingsplan te maken. Of om het voedingsadvies aan te passen op basis van de ruwvoeranalyse.

Alles voor een schone stal

Alles voor een schone stal

Voor een schone stal verkopen wij grote balen Allspan houtvezel, vlas, hooi, koolzaadstro, hemparade, hooi verpakt tegen eveneens scherpe prijzen. Bezorging in overleg.